Open Avond SBE Executive Education: 28 nov 2019

We nodigen je van harte uit voor onze open avond op donderdag 28 november. Op deze avond kun je hoogleraren, docenten en wetenschappers van de diverse programma’s ontmoeten. Je kunt je aanmelden voor presentaties en we staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

De presentaties worden gehouden in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam. De respectieve zalen worden te zijner tijd bekendgemaakt. Ontvangst is vanaf 18.00 uur met koffie en een broodje in de foyer van de Agorazalen.
 
 


18.30 -
19.15
Controller (EMFC/RC)
Treasury Management (RT)
Certified Public Controller (CPC)
MBA Leading with Purpose
Publiek Leiderschap
Digital Innovation & Transformation
19.30 - 20.15
Accountancy (RA) / Parttime MSc Accounting & Control
Certified Management Accountant (CMA) (NL) *
Risk Management for Financial Institutions (RMFI)MBA Finance & Control
Certified Management Accountant (CMA) (EN)*
Executive Master of M&A and Valuation
20.30 - 21.15
Investment Management (RBA)
Parttime MSc Business Administration (MSc BA)
Business Analytics & Data Science
MBA International Business

Er is een extra informatiesessie over OBM Organizational Behavior Management tussen 18.30 en 19.15. Exacte locatie wordt te zijner tijd bekendgemaakt.


*Varianten: Nederlandstalig en Engelstalig 


Meld je aan

Na afloop van elke ronde is er gelegenheid om specifieke vragen te stellen aan de programmaleiders van de verschillende opleidingen in de foyer van de Agorazalen.

Alle opleidingen

Staat het programma van jouw keuze er niet tussen, maar wil je wel graag informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar businessschool.sbe@vu.nl en wij nemen contact met je op. Voor alle opleidingen van SBE Executive Education – 50 in totaal – kun je kijken op Alle opleidingen A-Z.