Heeft iedereen een mentor nodig?

Het wordt steeds gewoner om een mentor in te schakelen. Yvonne Burger geeft in de Volkskrant het recept voor een succesvol mentortraject.

20-09-2019 | 12:48

Yvonne Burger, hoogleraar organisatiecultuur en verbonden aan het Center for Executive Coaching, ziet dat er steeds meer wordt gezocht naar manieren om mensen te helpen om hun kennis te benutten. Yvonne: 'Vroeger probeerden organisaties werknemers vooruit te helpen door trainingen, nu is het inzicht gekomen dat een-op-een-mentoring effectiever is, het traject is per defintie op maat gemaakt en het is goedkoper'.

Het belang van een mentor als route naar een succesvolle carrière: lees het hele artikel met Yvonne Burger, hoogleraar organisatiecultuur en verbonden aan het Center for Executive Coaching in de Volkskrant.

Vanuit Executive Education bieden we de Opleiding Executive Coaching (start in oktober en november). De postgraduate opleiding Executive Coaching  leidt op tot een door de VU erkend diploma. Na succesvolle afronding van het programma kunnen deelnemers drie routes volgen naar de Master in Executive Coaching.