Executive Teamcoaching

Certificaat en route naar de master in executive coaching


Op dit moment zijn er drie vervolgopleidingen mogelijk na het volgen van de postgraduate opleidingen Executive Coaching en/of Executive Teamcoaching.

De eersteroute is voor mensen die op zoek zijn naar eenberoepskwalificatie: de VU Certified Executive Coach.In deze variant volgen deelnemers zowel de PGO Executive Coaching als de PGO Executive Teamcoaching. Daarna schrijven deelnemers een eindopdracht in de vorm van een publicabel artikel, dat relevant is voor de eigen praktijk. De kosten van begeleiding dooréén van de kerndocenten zijn 2.400 euro.

De tweederoute is voor mensen die op zoek zijn naar eengeaccrediteerde Master in Scienceen ook breder geïnteresseerd zijn in de bedrijfskundige context waarin veel van onze cliënten werken. Deze deelnemers kunnen na afronding van de PGO Executive Coaching ofde PGO Executive Teamcoaching doorstromen naar de parttime opleiding Bedrijfskunde van de VU (ziehttps://ee.sbe.vu.nl/nl/management/opleidingen/business-administration/index.aspx).
Dit programma leidt op tot eenMsc in de Bedrijfskunde met specialisatie Executive Coaching. Deelnemers schrijven in deze variant ook hun thesis over coaching.

De derdeoptie is de route naarAshridge: in deze variant gaan deelnemers na afronding van de PGO Executive Coaching (die vrijstelling geeft voor module 1 bij Ashridge) door met de Personal Reflective Journal (Module 2), Coach Accreditation (Module 3), Inquiry into the Coaching Profession (Module 4) en Inquiry into own Coaching Practice (Module 5). Deze optie is interessant voor deelnemers die eeninternationale accreditatie en MScnastreven in executive coaching (zie

http://www.hult.edu/en/executive-education/coaching-programs/quals-in-coaching/masters-in-executive-coaching/ ). 

De eersteroute is voor mensen die op zoek zijn naar een beroepskwalificatie: .