Toelatingseisen en aanmelden

Toelatingseisen en aanmelden

Toelating
Het programma is bedoeld voor meer ervaren teamcoaches die een substantieel deel van hun tijd besteden aan teambegeleiding en de ambitie hebben hun vaardigheden op executive niveau in te zetten.

Van deelnemers verwachten we dat ze:

• een senior profiel als coach/begeleider van teams en/of leidinggevende en/of adviseur hebben (bij voorkeur 2 jaar fulltime advieservaring), voldoende senioriteit om andere deelnemers effectief feedback te geven, alsmede openheid om onverwachte feedback te ontvangen.
• ervaring hebben met het voeren van (bij voorkeur gecontracteerde) teamcoaching en/of training/begeleiding van groepen, buiten of binnen de eigen afdeling of organisatie.
• gedurende het programma tenminste een team coachen  – niet vanuit een leidinggevende of collegiale rol, maar binnen een gecontracteerde, onafhankelijke (advies/coachings)relatie.
• in staat zijn en bereid zijn tot zelfreflectie.


Het startniveau van deelnemers is academisch of equivalent aan academisch met minimaal een afgeronde opleiding op hbo-niveau.
We werken met minimaal 12 en maximaal 21 deelnemers.

Inschrijving
Formele inschrijving voor het programma geschiedt op basis van het aanmeldingsformulier. Zodra we dit ontvangen hebben, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. In dit gesprek gaan de docenten en de deelnemer na of deelname voldoende rendement oplevert voor de deelnemer. Na het intakegesprek wordt ingeschreven.

Aanmelden

Om u in te schrijven voor de opleiding stuurt u het inschrijfformulier op, te downloaden van de website van de opleiding, samen met:

  • 1 pasfoto (digitaal)
  • kopie paspoort of ID (geen rijbewijs)
  • kopie diploma, WO of minimaal HBO
  • curriculum vitae

Het formulier graag samen met de bijlagen sturen naar m.l.tepe@vu.nl, of eventueel per post naar

 Vrije Universiteit, SBE
 Postgraduate opleiding Executive Coaching
 De Boelelaan 1105, kamer 6A-75
 1081 HV Amsterdam

Meer informatie
Voor meer informatie over de opleiding en inschrijving neemt u contact op met:
Lisette Tepe (020 598 6150) of via m.l.tepe@vu.nl

Download hier het inschrijfformulier.

Overige programma’s/activiteiten van het Center for Executive Coaching.