Executive Master Management Consulting


De postacademische opleiding Executive Master Management Consulting (EMMC) is gericht op de ervaren management consultant die verdieping zoekt in het adviesvak. De EMMC biedt de getalenteerde professional de mogelijkheid te slijpen aan het vakmanschap en ondernemerschap en tot uitbreiding van zijn of haar netwerk. Het EMMC programma omvat een periode van 18 maanden, is modulair opgebouwd en wordt afgesloten met een praktijkopdracht en examen. In het programma wordt bewust ruimte gelaten aan interactie en professionele reflectie met docenten en studenten.

 Programma ACMC
empty

De kerndocenten van de EMMC hebben hun sporen verdiend in de academische wereld en in de praktijk. Zij zorgen voor borging in de leergang van de ontwikkelingen in het vak en begeleiden de studenten gedurende de opleiding in mentorgroepen.
De EMMC is het vlaggenschip van het opleidingsprogramma van het Amsterdam Center for Management Consulting. In dit kenniscentrum wordt academische en praktische deskundigheid over het adviesvak samengebracht.

Taal
Nederlands
Duur
36 dagen, doorlooptijd ca. 18 maanden
Collegegeld
€ 27.500,- incl. literatuur en verblijfskosten (het is mogelijk (een deel van) het collegegeld terug te verdienen met een of twee praktijkopdrachten)
Inschrijven

Toelatingsgesprek en aanmeldingsformulier plus bijlagen

Startdatum
1x per jaar
Vorm
Deeltijd
Interessegebied
Economie, Recht en Bestuur