Master in Executive Coaching

Op dit moment zijn er drie vervolgopleidingen mogelijk na het volgen van de postgraduate opleidingen Executive Coaching en/of Executive Teamcoaching.

De eersteroute is voor mensen die op zoek zijn naar een beroepskwalificatie: de VU Certified Executive Coach. In deze variant volgen deelnemers zowel de PGO Executive Coaching als de PGO Executive Teamcoaching. Daarna schrijven deelnemers een eindopdracht in de vorm van een publicabel artikel, dat relevant is voor de eigen praktijk. De kosten van begeleiding door één van de kerndocenten zijn 2.400 euro.

De tweederoute is voor mensen die op zoek zijn naar een geaccrediteerde Master in Science en ook breder geïnteresseerd zijn in de bedrijfskundige context waarin veel van onze cliënten werken. Deze deelnemers kunnen na afronding van de PGO Executive Coaching of de PGO Executive Teamcoaching doorstromen naar de parttime opleiding Bedrijfskunde van de VU (zie https://ee.sbe.vu.nl/nl/management/opleidingen/business-administration/index.aspx).
Dit programma leidt op tot een Msc in de Bedrijfskunde met specialisatie Executive Coaching. Deelnemers schrijven in deze variant ook hun thesis over coaching.

De derdeoptie is de route naar Ashridge: in deze variant gaan deelnemers na afronding van de PGO Executive Coaching (die vrijstelling geeft voor module 1 bij Ashridge) door met de Personal Reflective Journal (Module 2), Coach Accreditation (Module 3), Inquiry into the Coaching Profession (Module 4) en Inquiry into own Coaching Practice (Module 5). Deze optie is interessant voor deelnemers die een internationale accreditatie en MSc nastreven in executive coaching
(zie emptyhttp://www.hult.edu/en/executive-education/coaching-programs/quals-in-coaching/masters-in-executive-coaching/).Taal
Nederlands
Collegegeld
Collegegeld
Inschrijven
Toelatingseisen en aanmelden
Vorm
Deeltijd
Interessegebied
Economie, Recht en Bestuur
Toelatingseisen
Toelatingseisen en aanmelden