Inleiding

Wat is effectief leiderschap? Hoe organiseer je innovatie? Op welke wijze worden bedrijfsprocessen verbeterd met ICT? Hoe spelen financiële instellingen in op de Europese eenwording en regelgeving?

Sinds februari 2000 biedt de School of Business and Economics opleidingen aan die toegespitst zijn op de bedrijfskundige vraagstukken. De School heeft de ambitie om voor dienstverlenende organisaties in Nederland een herkenbare en gerenommeerde instelling te zijn die hoogwaardig onderwijs biedt, gericht op organisatie- en managementvraagstukken in deze snel groeiende sector.

De parttime opleiding MSc in Business Administration is een wetenschappelijke master. Dat betekent dat het onderwijs is gebaseerd op en wordt gevoed door onderzoek. De opleiding is geschikt voor hen die behoefte hebben aan academische kennis en kunde op het gebied van strategie & organisatie, economie, technologie en gedragswetenschappen.

De Master of Science in Business Administration van de VU is geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaams Accreditatie Organisatie).

docenten pt MSc BA