Jubileum alumni symposium Executive Master Management Consulting


De Executive Master Management Consulting (PGO MC) viert dit jaar het vijfde lustrum met een groot Jubileum Alumni Symposium. Het belooft een prikkelende middag te worden met frisse perspectieven op ons vak. Met trots informeren we je over het thema en de sprekers.
 
Digitale Transformatie, Hype of Hoop?
We leven in een wereld van versnellende verandering, radicale technologische vernieuwing en sociale innovatie. Dat verandert ingrijpend hoe we denken, werken en organiseren. Nieuwe businessmodellen, groeiende databergen, pientere algoritmes en onstuitbaar toenemende interconnectiviteit stellen leiders en adviseurs in organisaties voor grote vragen. Hoe blijf je bijdragen aan organisatiesucces? Hoe vind je jezelf opnieuw uit? En hoe blijf je duurzaam relevant?
 
Sprekers
Kees van Dijkhuizen, bestuursvoorzitter ABN AMRO vertelt hoe de bank zichzelf opnieuw uitvindt en wat dit betekent voor het leiderschap in de organisatie. Ouke Arts, partner bij Thaesis en EMMC alumnus reflecteert op de gevolgen van transformatieprocessen op strategie en innovatie.
De EMMC kerndocenten en studenten van groep 25 gaan hierop in dialoog met de deelnemers. Wat betekenen de ontwikkelingen voor het vak en het vakmanschap van de organisatie adviseur? Hoe staan we onze klanten bij?

DATUM: vrijdag 24 november 2017
TIJD: van 13.00 tot 19.00 uur
LOCATIE: Amsterdam ArenA

Op de hoogte blijven?
Reserveer de datum alvast in je agenda. Vul op deze pagina je gegevens in, dan ontvang je binnenkort de officiële uitnodiging via mail.


“Innovatieve organisaties beschikken in ieder geval over de competenties associëren, ondervragen, observeren, netwerken en experimenteren. Maar belangrijker nog is een basishouding waarin risico’s genomen kunnen worden en de status quo ter discussie kan worden gesteld. Deze basishouding is in de meest innovatieve organisaties diepgeworteld in de processen, waarden en mensen.”
Ouke Arts