VBA Investment Management


VBA Opleiding Investment Management

De part-time opleiding Investment Management leidt u op tot allround beleggingsdeskundige. Daarbij richt het programma zich niet alleen op het opdoen van kennis, maar ook op het herkennen, analyseren en oplossen van actuele en praktische problemen. Het diploma staat garant voor het succesvol functioneren in tal van beroepen op financieel en beleggingsgebied.

De opleiding behandelt een breed scala aan onderwerpen uit de financiële en beleggerspraktijk zoals asset-allocatie, fundamentele analyse en waardering, macro-economie, portfoliomanagement, derivaten, alternatieve beleggingen, wet- en regelgeving.

Docent aan het woord


De opleiding Investment Management is een all-round opleiding in het beleggingsvak. Maar het programma biedt veel meer dan alleen een prima theoretische basis. De interactie met vakgenoten en docenten uit de praktijk, alsmede de te produceren werkstukken dwingen studenten om de theoretische kennis in meer praktische richting aan te wenden. Daarbij spelen initiatief, creativiteit en professionaliteit een belangrijke rol. Zo worden studenten klaargestoomd voor het echte werk. Door de veelzijdigheid van het programma zijn de studenten over de volle breedte van het beleggingsvak goed inzetbaar. Het volgen van de opleiding verhoogt de waarde die men heeft voor de financiele instellingen waar men nu werkt of nog zal gaan werken. Zo geeft de opleiding een sterke impuls aan de employability van de student.

Han de Jong, Chief Economist ABN AMRO en docent Macro - economie & Financiële Markten

CROHO code
75068
Taal
Nederlands
Duur
2½ jaar.
Collegegeld

Euro 7650,- per collegejaar. Derde collegejaar Euro 2000,-

Aanmelden voor
1 juli
Inschrijven
Digitaal via deze site.
Startdatum
september
Vorm
Deeltijd
Interessegebied
Economie, Recht en Bestuur
Toelatingseisen
Toelatingseisen en aanmelden