VBA Investment Management


Collegegeld

Het collegegeld voor de totale opleiding vanaf collegejaar 2018 - 2019 bedraagt € 17.500,- (exclusief inflatiecorrectie). Dit bedrag wordt in drie termijnen gefactureerd; collegejaar 1 & 2, elk €7.750,- en collegejaar 3 €2000,-. Op het collegegeld wordt jaarlijks een inflatiecorrectie berekend.

In het collegegeld zijn inbegrepen deelname aan de tentamens, de tot de literatuur behorende artikelen die  beschikbaar worden gesteld via de digitale leeromgeving, het aspirant lidmaatschap van de VBA en een abonnement op het VBA-journaal. Tevens kan men gebruik maken van de bibliotheek- en computerfaciliteiten van de School of Business and Economics.

Bij het niet afronden van de opleiding na drie jaar wordt voor elk collegejaar € 2000,- in rekening gebracht. Het aspirant lidmaatschap van de VBA en het abonnement op het VBA journaal wordt niet meer vergoed.

Verplichte literatuur

Niet inbegrepen bij het collegegeld zijn de kosten voor verplichte boeken (ongeveer € 650,-). Alle in de verschillende blokken verplicht gestelde boeken zijn in principe vanaf de aanvang van het desbetreffende blok voorradig in de VU-boekhandel in het hoofdgebouw van de VU (Boelelaan 1105). De VU boekhandel is op doordeweekse dagen geopend tot 19.00 uur. 

U kunt de boeken met korting bestellen bij de VU-boekhandel.

De losse artikelen die verplicht worden gesteld in het curriculum worden over het algemeen digitaal ter beschikking gesteld.