Register Accountant


foto AccountancyHoezeer de wereld om ons heen ook verandert, de rol van de accountant is nog even onmisbaar als altijd. De kern blijft dan ook dezelfde: als accountant controleer je of de jaarrekening klopt – of de onderneming er inderdaad zo voorstaat als de directie denkt. Om dit goed te kunnen doen, worden van een registeraccountant tegenwoordig andere kwaliteiten verwacht dan vroeger. Bedrijfsprocessen zijn immers in hoog tempo geautomatiseerd en onze economie is meer dan ooit internationaal georiënteerd. Als VU-RA leer je oog te hebben voor dit soort ontwikkelingen, en er adequaat op in te spelen. Want iedereen om een bedrijf heen – aandeelhouders, klanten, medewerkers, de maatschappij – moet blind op jouw verklaring en rapportages kunnen vertrouwen.

Voor inschrijving in het accountantsregister is naast deze postgraduate opleiding een wetenschappelijke masteropleiding vereist. Bij de VU kun je hiervoor een ideaal gecombineerde deeltijd opleiding volgen. Een compacte, brede en actuele opleiding waarmee je twee waardevolle diploma's behaalt.

Starten in september?
Bij de VU-opleiding tot RA kun je op twee momenten instromen: september en februari. Want flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar jouw opleiding tot RA zo snel, prettig en effectief mogelijk te laten verlopen. Meld je daarom vóór 1 januari 2019 aan bij de RA-opleiding met optimaal studiecomfort. Meer weten? Kijk dan op hetbetereweten.nl.

Versnel je studietraject!
Wil jij je studietraject met een halfjaar verkorten? Volg dan een summercourse voor het vak Bestuurlijke Informatieverzorging (BIV) universitaire toets, Financial Auditing (FA) universitaire toets of het Voorbereidingsprogramma Integrale Toets (VIT). Met een kleine groep medestudenten ga je circa 10 werkdagen intensief aan de slag met het vak. De slagingspercentages liggen gemiddeld hoger dan bij het reguliere programma.

Meer weten?
Voor al je inhoudelijke vragen
Drs. L.P.M. (Luciënne) van Dijk RA (l.p.m.van.dijk@vu.nl)

Voor al je praktische vragen
Bureau Accountancy (Secretariaat)
Kamer 6A-20, bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00

T 020 598 60 45
E accountancy.sbe@vu.nl

Of kijk op hetbetereweten.nlempty