Collegegeld, tijdsinvestering en aanmelden

Het collegegeld voor de postgraduate controllersopleiding is in totaal € 19.950 per september 2019 en wordt gefactureerd in twee jaarlijkse termijnen van € 9.975. Dit bedrag is inclusief de kosten voor het start- en slotseminar, maar exclusief de kosten voor readers en caserechten (€ 250 per jaar).

De opleiding is in 2 jaar af te ronden. Mocht het desondanks nodig zijn om voor een derde jaar te worden ingeschreven dan wordt daar € 695 per jaar voor in rekening gebracht.

Mits de opleiding binnen 3 jaar wordt afgerond, is begeleiding bij het afstudeeronderzoek in het collegegeld inbegrepen. Is de opleiding niet binnen 3 jaar afgerond en is ook na die tijd nog begeleiding nodig, dan wordt dit apart in rekening gebracht (€ 995).

Tijdsinvestering

Ieder uur college vraagt 1½ tot 2 uur aan voorbereiding. Een reguliere vrijdag kent 6 uur college. Voorbereiding vraagt dus zo'n 9 tot 12 uur.

Je werkt in teams van 3 of 4 studenten. De voorbereiding is vooral ook bedoeld om met elkaar de materie te bespreken en te reflecteren op de impact daarvan op het werk.

Aanmelden

Voor het maken van een afspraak voor een toelatingsgesprek kun je contact opnemen met het secretariaat van de Controllersopleiding:

Telefoon: 020 598 6035
E-mail: controllers.sbe@vu.nl

Na het toelatingsgesprek kun je je tot resp. 15 januari (start februari) of 15 augustus (start september) inschrijven door het insturen van het aanmeldingsformulier. Dit formulier ontvang je automatisch na het toelatingsgesprek en kan ook worden opgevraagd bij het secretariaat.