Contact en meer informatie

Voor nadere informatie kunt u terecht bij het CMA-secretariaat.  

Secretariaat SBE PGO CMA opleiding 
Kamer HG 6A-51 (6e verdieping VU Hoofdgebouw)
Mw. Jessie Boots en mw. Laura Sieval

Het secretariaat is geopend op maandag- en woensdagmiddag. E-mails worden gedurende de week ook beantwoord.

E-mail: cma.sbe@vu.nl 

Tel.: 020 - 598 6110 (secretariaat)
Tel.: 020 - 598 3055 (dhr. Elbert de With)

Postadres
Vrije Universiteit Amsterdam  
SBE Postgraduate School CMA-opleiding  
De Boelelaan 1105  
1081 HV Amsterdam

Voorlichtingsbijeenkomst
Jaarlijks wordt in november en mei door de VU Executive Education, o.a. CMA-opleiding, een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. 

Voor de eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomst kunt u zich aanmelden via het e-mailadres cma.sbe@vu.nl en/of via het aanmeldformulier Voorlichtingsbijeenkomsten VU Business School.

Symposium en onderzoek

Symposium
Jaarlijks organiseert de CMA-opleiding in samenwerking met het IMA Chapter Amsterdam diverse workshops en een annual meeting. De informatie over deze activiteiten is te vinden onder activiteiten bij de IMA Chapter Amsterdam.

Onderzoek en publicaties

  • Het takenpakket van de controllersfunctie verbreedt, Aagtje Dijkman, Tjerk Budding, Martijn Schoute en Elbert de With, cm: 
  • Het takenpakket van de public controller: Enkele uitkomsten van een enquêteonderzoek, A. Dijkman, G.T. Budding, M. Schoute, E. de With, Tijdschrift voor public governance audit & control
  • Ontwikkeling financiële functie: De Controllersfunctie in Nederlang: enkele uitkomsten van een enquêteonderzoek, Aagtje Dijkman, Tjerk Budding, Martijn Schoute en Elbert de With, MCA