Contact en meer informatie

Voor nadere informatie kunt u terecht bij het CMA-secretariaat.  

Secretariaat SBE PGO CMA opleiding 
Kamer HG 6A-51 (6e verdieping VU Hoofdgebouw)
Mw. Jessie Boots en mw. Laura Sieval

Het secretariaat is geopend op maandag- en woensdagmiddag. E-mails worden gedurende de week ook beantwoord.

E-mail: cma.sbe@vu.nl 

Tel.: 020 - 598 6110 (secretariaat)
Tel.: 020 - 598 3055 (dhr. Elbert de With)

Vrije Universiteit Amsterdam  
SBE Postgraduate School CMA-opleiding  
De Boelelaan 1105  
1081 HV Amsterdam

Voorlichtingsbijeenkomst

Jaarlijks wordt in november en mei door de VU Executive Education, o.a. CMA-opleiding, een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. 

Voor de eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomst kunt u zich aanmelden via het e-mailadres cma.sbe@vu.nl en/of via het aanmeldformulier Voorlichtingsbijeenkomsten VU Business School. 

IMA Amsterdam-Netherlands Chapter

Jaarlijks organiseert de CMA-opleiding in samenwerking met het IMA Amsterdam-Netherlands Chapter diverse workshops en een annual meeting. De informatie over deze activiteiten is te vinden bij IMA Amsterdam-Netherlands Chapter.

Onderzoek en publicaties

  • Het takenpakket van de controllersfunctie verbreedt, Aagtje Dijkman, Tjerk Budding, Martijn Schoute en Elbert de With, cm: 
  • Het takenpakket van de public controller: Enkele uitkomsten van een enquêteonderzoek, A. Dijkman, G.T. Budding, M. Schoute, E. de With, Tijdschrift voor public governance audit & control
  • Ontwikkeling financiële functie: De Controllersfunctie in Nederlang: enkele uitkomsten van een enquêteonderzoek, Aagtje Dijkman, Tjerk Budding, Martijn Schoute en Elbert de With, MCA