Leergang Business Analytics voor Financials

Doel en doelgroep van de leergang

Performance management kan niet meer zonder data analytics. De RC-opleiding  ("controllersopleiding") van de Vrije Universiteit Amsterdam biedt daarom de leergang Business Analytics aan voor financials die zichzelf willen bekwamen op dit vlak om goed voorbereid te zijn op een snel toenemende rol van data voor de beslissingsondersteunende rol van de financiële functie.

Inhoud

Na afloop van de leergang beschikt u over:

  • Kennis van toepassingen van business analytics die relevant zijn voor de business partnerrol van de financiële functie.
  • De vaardigheid om informatiebehoeften te vertalen in toepassingen van data analytics en statistische modellen, gebruik makend van o.a. R-statistics en JASP.
  • Ervaring met het zelf toepassen van statistische analyses om de vereiste inzichten te verkrijgen die relevant zijn voor de financial professional als adviseur voor het strategische en operationele management.
  • Een gefundeerde visie op de toepassing van business analytics, de waarde ervan en de condities die vereist zijn voor de adequate/zinvolle toepassingen van business analytics.
Programma en brochure

De leergang bestaat uit 6 avondsessies (18:00 - 21.00 uur) op woensdag 8, 15, 22, 29 mei, 12 en 19 juni 2019.

Meer informatie over de onderwerpen en docenten vindt u in de brochure.

Inschrijving en kosten

De kosten van deelname aan de leergang bedragen EUR 2.250. Indien wij uw inschrijving vóór 19 april 2019 ontvangen, geldt een vroegboekkorting van EUR 400 en betaalt u EUR 1.850.

Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden van de website.

Certificering en PE

Na het voltooien van de leergang ontvangt u een certificaat van de Controllersopleiding en krijgt u 18 PE-punten.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Patty Faase of Ewald Liebegut, Telefoon 020 598 6035 of e-mail controllers.sbe@vu.nl