Business Analytics voor Financials (Leergang)

Performancemanagement kan niet meer zonder data-analyses. De RC-opleiding  ("controllersopleiding") van de Vrije Universiteit Amsterdam biedt daarom de leergang Business Analytics aan voor financials die zich willen bekwamen op dit vlak om goed voorbereid te zijn op een snel toenemende rol van data voor de beslissingsondersteunende rol van de financiële functie.

Na afloop van de leergang beschikt u over:

  • Kennis van toepassingen van business analytics die relevant zijn voor de businesspartnerrol van de financiële functie.
  • De vaardigheid om informatiebehoeften te vertalen in toepassingen van data-analyses en statistische modellen, gebruikmakend van o.a. R-statistics en JASP.
  • Ervaring met het zelf toepassen van statistische analyses om de vereiste inzichten te verkrijgen die relevant zijn voor de financial professional als adviseur voor het strategische en operationele management.
  • Een gefundeerde visie op de toepassing van business analytics, de waarde ervan en de condities die vereist zijn voor de adequate/zinvolle toepassingen van business analytics.

Meer informatie over de onderwerpen en docenten vindt u in de brochure.

Afgestudeerde registercontrollers, registeraccountants en andere ervaren financiële professionals die zich willen bekwamen op het gebruik van data en data-analyses in de beslissingsondersteunende rol van de financiële functie.
De leergang bestaat uit 6 avondsessies (18.00 - 21.00 uur) op woensdag 6, 13, 20 mei, 3, 10 en 17 juni 2020.
De kosten van deelname aan de leergang bedragen EUR 2.250. Indien wij uw inschrijving vóór 17 april 2020 ontvangen, geldt een vroegboekkorting van EUR 400 en betaalt u EUR 1.850.

Download het aanmeldingsformulier.
Na het voltooien van de leergang ontvangt u een certificaat van de Controllersopleiding en krijgt u 18 PE-punten.
Neem dan contact op met Patty Faase of Ewald Liebegut, 020 598 6035 of controllers.sbe@vu.nl.