Missie & Waarden

Een hoogwaardige invulling van accounting en finance professies is cruciaal voor het verbinden van bedrijfsleven, milieu en maatschappij. Het is in dat kader essentieel dat accounting en finance professionals een diepgaand begrip ontwikkelen van zowel de accounting als techniek als de wijze waarop accounting functioneert in zijn maatschappelijke context, zodat zij in staat zijn de consequenties van het gebruik van accounting te beoordelen en zo zeker te stellen dat accounting een positieve bijdrage levert aan de maatschappij.
Het is ons doel om de School of Accounting te zijn voor ambitieuze professionals en organisaties, die geloven dat transparantie, verantwoording en eerlijkheid universele waarden zijn die gediend worden door accounting, en die gecommiteerd zijn te zoeken naar steeds betere manieren om dit te realiseren.

Als een academisch instituut, bieden wij een stimulerende omgeving waarin professionals met een diverse onderwijs- en ervaringsachtergrond hun rol in het onderhouden en verbeteren van de bijdrage van accounting aan de maatschappij kunnen vinden en ontwikkelen. Wij moedigen onze studenten aan om de toekomst als professional en burger verantwoordelijk vorm te geven.

Science with Purpose  - Accounting for Values