Yvonne Burger bundelt reflecties over coaching en advisering

"De bijzondere tijd waarin we nu leven nodigt uit tot reflectie, op de wereld en elkaar, maar ook op de eigen professie".

15-06-2020 | 22:15

In het e-book 'Reflecties over Coaching: werken met individuen, teams en jezelf’ reflecteert Yvonne Burger op de praktijk van coaching en advisering en koppelt ze deze reflecties aan voor haar inspirerende theorieën of relevant onderzoek.

"De bijzondere tijd waarin we nu leven nodigt uit tot reflectie, op hoe we met de wereld en met elkaar omgaan, maar ook op de eigen professie en hoe je je daartoe verhoudt", aldus Yvonne Burger. Haar boek ‘Reflecties over Coaching: werken met individuen, teams en jezelf’ is gebaseerd op haar eerdere columns voor het Tijdschrift voor Coaching, Management & Consulting en het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties.

Yvonne Burger is hoogleraar aan de Vrije Universiteit, Center for Executive Coaching, en geeft onderwijs binnen de opleiding Executive Coaching en Executive Teamcoaching.Tevens doet ze onderzoek op het gebied van coaching. Ze is daarnaast vanuit haar praktijk werkzaam als executive (team) coach in de top van organisaties. Ook is ze lid van de Raad van Toezicht van Hogeschool Windesheim en vervult ze diverse andere bestuursfuncties.

Vraag kosteloos het e-book van Yvonne Burger aan.

Op 30 juni is er een online informatie avond over de opleidingen Executive Coaching en Executive Teamcoaching. Als je graag in gesprek wilt gaan met de docenten dan kun je je aanmelden.